TOP 5 Piețe Plutitoare în Bangkok

piata-plutitoare-Bangkok

Una dintre principalele atracții turistice din Bangkok, pe lângă templele sale, sunt piețele plutitoare pe care le veți găsi în întreaga capitală, oferind viață canalelor râului Chao Phraya, veți găsi piețe pe ambele maluri ale acestor canale, unde puteți cumpăra toate tipurile de bunuri din barca ta.

Aceste piețe plutitoare frecventate de localnici devin din ce în ce mai cunoscute printre călătorii care vizitează Bangkok, unde cumpărarea unor fructe tropicale și alimentele locale gătite din «bucătăria plutitoare» a acestor bărci poate deveni ceva foarte distractiv și o experiență pe care nu o puteți trăi nicăieri. Dacă vreți să aflați mai multe despre piețele din Bangkok, citiți în continuare mai multe detalii.

Întrucât în întreaga capitală thailandeză veți găsi diferite piețe plutitoare astăzi vă aduc cele mai bune 5 pe care le puteți găsi în oraș, pentru că nu vreau să vă pierdeți timpul căutând o mulțime de opinii pe Internet, și să vă bucurați de călătoria dvs. la maxim.

1. Piața Plutitoare Taling Chan

Piața Taling Chan este una dintre piețele plutitoare care se află cel mai aproape de Bangkok, la doar câțiva kilometri (12 km), o experiență extraordinară dacă doriți să cumpărați într-un mod diferit, este o piață mică și tradițională pentru a descoperi viața autentică thailandeză , vă puteți bucura de o mică călătorie cu barca, degustând câteva gustări pe mare care se pregătesc pe această piață și stați la umbra unuia dintre copacii lor pentru a primi un masaj pentru picioare.

 • Orar: Numai în weekend-uri este deschisă de la 9:00 a.m. la 5:00.
 • Locație: 324 Chakphra Road
 • Cum se ajunge în piața Taling Chan: Linii de autobuz 79 sau 83, piața se află în fața biroului districtului Chang Taling.
 • Recomandări: De obicei există țânțari, se recomandă folosirea de îmbrăcăminte adecvată și spray pentru țânțari.

2. Piața Plutitoare Klong Lat Mayom

De asemenea, situată în cartierul Taling Chan, piața Khlong Lat Mayom este una dintre cele mai recente piețe plutitoare din Bangkok, este una dintre cele mai autentice piețe tradiționale thailandeze pe care le puteți găsi și acest lucru se datorează parțial turistilor încă nu au descoperit această zonă prea mult.

Khlong Lat Mayom a fost deschisă datorită succesului fratelui său mai mare Taling Chan, iar diferența principală a acestuia este că are un număr mai mare de produse ecologice cultivate la nivel local, veți găsi magazine din barcă sau din același teren.

 • Orar: Numai în weekend 08: 00-17: 00.
 • Locație: 30/15 Moo 11 Talatnam Khlong Lat Mayom

Cum ajungeți în Khlong Lat Mayom Market: Cu taxiul de la stația Wongwian Yai, ultima stație a liniei BTS Silom Line.

Recomandări: Dacă doriți să aflați mai multe despre viața rurală din Thailanda, sunt organizate excursii de 90 de minute cu barca direct din piață.

3. Piața Plutitoare Amphawa

Piața plutitoare a Amphawa este situată la 50 km de Bangkok, merită cu siguranță vizitată, situată pe canalul Amphawa, care oferă numele acesteia și veți găsi mai mulți localnici decât călători la sosirea dvs. În această piață puteți găsi meșteșuguri, îmbrăcăminte și multe alimente ca de obicei în Thailanda.

Este una dintre cele mai renumite și mai turistice piețe plutitoare din Bangkok, deși marea majoritate a turismului provine de la comerțul din bărci, veți găsi restaurante din care veți putea admira priveliștile canalului și ale pieței.

 • Orar: De vineri până duminică de la ora 15:00. până la ora 20:00.
 • Locație: Districtul Amphawa

Cum ajungeți în piața Amphawa: luați un taxi la stația de autobuz din sud a Samut Songkhram și de acolo luați un songtaew (taxi comun) care vă va duce pe piață.

Recomandări: luați cina admirând apusul de soare de pe una dintre terasele canalelor poate fi un sfârșit perfect al zilei.

4. Piața Plutitoare Damnoek Saduak

Piața plutitoare Damnoen Saduak este cea mai mare și mai turistică din orașul Bangkok, un paradis turistic și un loc unde veți găsi mulți străini, o experiență distractivă și plină de culoare atunci când ajungeți pe această piață aglomerată, unde uneori există chiar «caravane bărci «, nu este cea mai tradițională piață plutitoare, dar la întoarcerea călătoriei dvs. veți avea fotografii incredibile din aceste piețe curioase.

Vasele colorate ale vânzătorilor de stradă abundă în piață, fiind perfecte pentru a cumpăra fructe exotice, legume, pește sau fructe de mare.

 • Orar: în fiecare zi de la 07:00 la 12:00
 • Locație: Damnoen Saduak

Cum ajungem în piața Damnoen Saduak: Puteți ajunge de la terminalul de autobuze din sud, călătoria durează între una și două ore, odată ce ajungeți în zonă veți găsi bărci care vă oferă acces la piață.

Recomandări: Încercați să ajungeți cât mai devreme posibil, astfel încât piața să nu fie prea saturată de turiști.

Piața Tha Kha este situată într-un mic sat tradițional, localnicii au vizitat această piață timp de 60 de ani, se află în apropierea piețelor Damnoen Saduak și Amphawa și este un loc mai tradițional decât cele menționate mai sus, veți găsi un număr mai mic de turiștii, această piață este mult mai dificilă de vizitat, deoarece deschide doar zilele cu lună plină ale calendarului lunar thailandez.

 • Orar: 06:00 a.m. la 12:00 p.m.
 • Locație: Tha Kha, Amphawa

Cum ajungeți în piața Tha Kha: la 10 km de piața plutitoare Damnoen Saduak, un taxi direct din Bangkok va costa aproximativ 500 bahts. O altă opțiune este de a lua un autobuz de la terminalul de autobuz din sud până la zona Damnoen Saduak.

Recomandări: Cumpărați un calendar lunar thailandez pentru a vedea ce zile se deschide piața plutitoare, există excursii care vă vor duce pe această piață împreună cu Amphawa.

Cele mai bune piețe pe care le veți găsi în Bangkok

Dacă doriți să puneți deoparte centrele comerciale și optați pentru ceva mai autentic în Thailanda, vă recomand să faceți o plimbare pe unele dintre piețele sale stradale, cum ar fi bine-cunoscuta piață Weekhuak Chatuchak, piața trenurilor Mae Klong, piața de flori colorată sau faimoasa piață de noapte Patpong unde luminile de neon sunt reflectate în standuri într-una din zonele roșii ale capitalei thailandeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.