Consolideaza-ti personalitatea prin accesorii lucrate manual

accesorii-manuale

Femei remarcabile de-a lungul istoriei s-au facut recunoscute prin modul in care s-au afisat in public. Oamenii au iubit-o pe Jacklyn Onassis pentru modul in care isi alegea bijuteriile si pentru stilul distinctiv, plin de bun gust in care se imbraca. Printesa Diana fermecat la randul ei oamenii prin modul in care isi alegea tinutele si accesoriile.

Frumoasa printesa Cleopatra si regina Nefertiti si-au pus si ele amprenta asupra timpului amintind femeilor de eleganta si stilul lor specific. Insa toate aceste personalitati de renume nu si-au exprimat stilul prin simplul mod de a se imbraca, ci prin accesoriile si podoabele prin care acestea au ales sa se afiseze in public si sa-si proiecteze imaginea prin timp.

Studiile si cercetarile arata ca, in atingerea scopului oricarei femei de a arata bine, aproape toate, indiferent de locul de pe planeta in care s-ar afla, au instinctul de a raspunde la ceva stralucitor si frumos. Crearea de piese care sa le reprezinte va capta intotdeauna diversele si distinctele gusturi ale femeilor, care pozitionand cu farmec si fantezie fiecare accesoriu purtat, vor avea un singur tel, acela de a imptrersiona prin personalitate.

Cateva sfaturi de real ajutor prin care poti si tu obtine acest efect ar consta bineintles in crearea de bijuterii de argint si accesorii handmade, unice prin aspect si speciale prin felul in care vei alege sa le porti.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si pregateste uneletele de baza pentru a crea adevaratele declarartii despre personalitatea ta:

  • asaza pe masa, in apropierea locului unde vei lucra: unelte de taiat, bilutele, foarfece, margele, clestii speciali si alte materiale necesare pentru tipul de accesoriu pe care l-ai ales.
  • tine cont si de personalitatea sau imprejurarea in care doresti sa porti bijuteria handmade pentru a potrivi designul. Esti mondena, angajata, gospodina sau adolescenta? Fiecare piesa este menita sa satisfaca diverse gusturi ale femeilor.
  • Ia in considerare stilul, dar nu uita niciodata confortul si comoditatea. Evita sa porti pietre prea scumpe daca mergi la serviciu si ia in calcul si tipul de incuietori pe care le utilizezi. Ideal ar fi sa fie usor de manevrat si blocat atunci cand sunt purtate si la fel de simplu de deblocat atunci cand sunt scoase.
  • Inspira-te combinand culorile. Nuantele reci se potrivesc, de obicei, celor care au tonuri de albastru pe venele vazute pe incheieturi. Oamenii cu o culoare mai calda a pielii vor prefera nuantele de galben.

Bijuteriile lucrate manual vor imbunatati si impodobi orice femeie care le poarta, permitand culorilor alese sa complimenteze frumusetea individuala.

Legat de argint si bijuteriile din argint:

Argintul este considerat un metal cu proprietăți antimicrobiene, astfel poate ajuta la prevenirea și reducerea răspândirii infecțiilor. De asemenea, este utilizat în medicina alternativă pentru tratarea diferitelor afecțiuni, cum ar fi artrita și infecțiile oculare. Argintul este, de asemenea, utilizat în produsele de îngrijire a pielii pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

Argintul este un metal alb-argintiu, care este un bun conductor electric și termic. Este unul dintre cele mai bune metale pentru reflectarea luminii, ceea ce îl face util în aplicații precum oglinzile și instrumentele optice. Argintul este, de asemenea, utilizat în bijuterii, argintărie, monede, și în industria electronică și fotografică.

Argintul este un element chimic cu simbolul Ag și numărul atomic 47. Este un metal moale, care poate fi ușor modelat și întins. Este un element rar în crusta pământului, dar se găsește adesea în compuși cu alte metale, cum ar fi argintul nativ și sulfura de argint. Argintul este unul dintre cele mai vechi metale cunoscute de oameni și a fost utilizat încă din antichitate pentru bijuterii, monede, și obiecte decorative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *