Hong Island – Krabi. Merită Vizitată?

Hong-Island

Insula Hong este una dintre opririle obligatorii dacă mergeți în provincia Krabi, unde puteți găsi una dintre cele mai frumoase plaje din zonă. Dacă vizitați această plajă în barca, veți avea câteva ore să vă bucurați de loc. Această plajă este situată în Krabi și este unul dintre cele mai atractive locuri din zonă, care are peisaje uimitoare. Este o mică insulă care este scăldată de marea Phuket și este situată în Parcul Național Marin.

Pe plaja din Ko Hong trăiesc câteva specii, cum ar fi unele Gibboni care au o coadă lungă, de asemenea șopârle uriașe ce pot fi văzute atunci când locul este liniștit. Puteți observa, de asemenea, o mare varietate de specii de păsări găsite în aceste insule. Are un drum de junglă prin care puteți traversa insula de la capăt la capăt și puteți găsi o mare varietate de animale.

Insulele Hong sunt una dintre numeroasele insule stâncoase care se află în Phuket și Krabi și fac parte din Parcul Național Koh Phi Phi, în acest spațiu întâlnesc o mulțime de plaje care merită vizitate. Au o frumusețe impresionantă, care atrage atât localnici, cât și străini.

Ko Hong în Krabi

Insula Hong are plaje fascinante unde predomină verde de smarald în apă, din Krabi, Phuket sau Railay ajungem în aproximativ o oră cu barca. Această insulă este, de asemenea, foarte populară pentru că în acest loc se formează un fel de lac interior, unde vă puteți bucura de o baie mai relaxantă într-un mediu fantastic. Această lagună este una dintre atracțiile care capturează turistii pentru locația sa unică.

Sfaturi pentru vizitarea insulei Hong

Trebuie luate în considerare câteva recomandări pentru vizitarea insulei Hong, având în vedere faptul că locul are acces doar cu barca din Krabi sau de plajele sale din apropiere. Mai jos vom face o listă cu cele mai bune sfaturi:

  • Călătoria cu barca cu viteză nu este recomandată copiilor sub un an, de asemenea pentru femeile însărcinate sau pentru persoanele care suferă de spate sau care au tendința de a avea amețeli.
  • Plaja insulei Hong este recomandată tuturor vizitatorilor sau turiștilor care doresc mai multă liniște.
  • Dacă doriți să faceți scufundări, este recomandat să luați toate complementele necesare, însă excursiile pe această insulă vă oferă, de asemenea, echipamentul necesar pentru desfășurarea acestei activități.
  • Este esențial să aduceți apă și mâncare, deoarece pe această insulă nu veți găsi multe restaurante.
  • De asemenea, este important să aduceți un produs cu protecție la soare, pentru a vă proteja de razele solare.
  • Pentru a obține cele mai bune imagini, este recomandat să aduceți o cameră de fotografiat care poate fi scufundată în apă, astfel încât să vă amintiți cantitatea mare de pești colorați pe care puteți vedea pe această plajă.
  • Este recomandat să vizitați această plajă în sezonul uscat, în cazul în care doriți să o vizitați în sezonul estival ca luna decembrie trebuie să rezervați în avans cazare.
  • Pe această insulă puteți practica kayak ca una dintre activitățile în care vă puteți bucura de peisajele frumoase pe care le oferă acest loc.

Unde puteți petrece noaptea în Hong Island?

Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare, cel mai bine este să rămâneți în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna mai puțin bună.

În continuare veți găsi o listă cu hotelurile preferate, pentru a vă asigura o ședere cât mai plăcută de-a lungul vacanței dumneavoastră.

Cum să ajungi la insula Hong

Aceasta este una dintre cele patru insule magnifice ale grupului Koh Hong și se poate ajunge în douăzeci de minute dacă vă aflați în Ao Nang cu barca cu viteză în aproximativ 45 de minute. Este foarte atractiv pentru nenumăratele sale aflorimente stâncoase, această insulă este considerată una dintre cele mai frumoase din provincia Krabi. Pentru a ajunge la lagună trebuie să treci printr-o stâncă dramatică care merită să fie fotografiată când ieșiți din ea.

Pentru a accesa și a vă bucura de Insula Hong este foarte ușor dacă vă aflați în Railay, Ao Nang în Krabi sau Phuket, deoarece există diferite agenții care oferă excursii constante în acest loc. O altă modalitate de a ajunge acolo este să închiriați o barcă pentru a putea petrece ziua în zonă.

  • Localizare: Parcul Național Than Bok Khorani, Tambon Nong Thale, Amphoe Mueang Krabi, Chang Wat Krabi 81000, Thailanda
  • Alte locuri în apropiere: Insula James Bond și Plaja Railay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *