Despre Mine

clara

Sunt Clara, mamă, soție, fiică, prietenă, posesoare de job full-time și autoare de blog. Diana , fetița mea, este motivul din spatele multor schimbări din viața mea, atât pe plan personal, cât și profesional. Ea este omulețul care mă motivează să găsesc un echilibru în ceea ce fac.

Sunt un om dinamic de când mă știu, curios, căruia îi plac provocările. Și, până acum, am avut câteva. Nu am avut niciodată 2 job-uri în același domeniu. Am crescut în 3 orașe ale Transilvaniei (pe toate le numesc acasă). M-am mutat în Madrid din iubire pentru omul care astăzi îmi este soț. Ne-am întors acasă, la Cluj, de mână, tot din iubire. Experiențele mele, bune sau mai puțin bune, au contribuit la construirea omului care sunt astăzi, așa că n-o regret pe niciuna. ?

Am început să scriu în anul 2018, după nașterea Dianei, când aveam nevoie să mă simt utilă, să-mi ocup mintea și cu alte lucruri decât cele specifice unei mame în concediu de maternitate. Lucrurile au ajuns mai departe decât am crezut eu că pot ajunge și, în 2021, am decis că e momentul să fac o schimbare.

Imi place foarte mult să scriu despre:

  • afaceri – antrepronriatul este un domeniu care ma pasionează si ma captivează
  • experiențele noastre de părinți, activități cu copiii, educație, etc. Nu-s vreo atotștiutoare, așa că, acolo unde este cazul, articolele sunt documentate, iar sursele citate;
  • mâncare. Gătesc destul de mult și vă împărtășesc experimentele mele culinare;
  • cărțile pe care le citim și jocurile care ne plac;
  • locurile pe care le descoperim;
  • produsele și serviciile pe care le încercăm;
  • viața de zi cu zi,

Daca vrei să vorbim despre ceva sau să-mi adresezi o intrebare legat de vreounul din subiectele pe care le-am abordat in blog, te rog sa-mi trimiti un email prin intermediul paginii de contact.