Soi Cowboy din Bangkok

Soi-Cowboy-bangkok

În Thailanda turismul sexual este destul de răspândit, iar capitala nu este o excepție, în Bangkok puteți găsi faimoasa stradă Soi Cowboy, una dintre zonele roșii ale orașului dedicată vieții de noapte pentru cei care caută distracție printre așternuturi.

Pe această stradă, caracterizată prin abundența luminilor de neon, veți găsi de la celebrele lady-boys  la spectacole de ping-pong care trec prin tot felul de baruri Go-go, alcool, petreceri, lumini și excese de toate tipurile abundă în acest loc.

Veți găsi mai multe zone roșii din Bangkok, dar cele mai cunoscute sunt Soi Cowboy, Nana Plaza și Patpong.

Chiar dacă plac mai mult sau mai puțin, aceste zone fac parte din viața de noapte a capitalei și este necesar să vorbim despre ele pentru a cunoaște toate părțile (pozitive sau negative) din Bangkok. Oamenii vor călători în țară în mod special în căutarea de aceste locuri și alții care preferă să se relaxeze și să se bucure de paradisurile tropicale pe care țara le poate oferi..

Această stradă celebră din Bangkok își are originea în 1977 și numele său vine de la un american pe nume Edward, care a fondat primul bar în acest district de lumină roșie ca fiind cel mai cunoscut din Thailanda, împreună cu Walking Street Pattaya sau strada Patong din Phuket.

Pe această stradă veți găsi un peisaj foarte colorat plin de lumini de neon, muzică, expatriați în marea lor majoritate japonezi și occidentali și multe fete îmbrăcat sexy, care vor folosi orice truc pentru a vă face să beți ceva unul dintre barurile lor.

Această stradă este foarte aproape de Terminalul 21 Shopping Mall, iar în afara clădirii, veți vedea o stradă cu o mulțime de lumini, care în cazul în care te duci în acea direcție, veți vedea lucruri cum în puține locuri din lume veți vedea.

Plimbați-vă prin Soi Cowboy

Stradă este o zonă închisă traficului pentru 400 de metri, în care există nenumărate baruri go-go și restaurante, la intrarea sa veți găsi o mulțime de oameni care se plimbă prin ea, în timp ce fetele de la ușile fiecărui local încearcă să vă atragă atenția cu un «Hellooo, welcomeee».

În oricare dintre barurile go-go unde veți găsi fete care dansează sau vorbesc cu clienții, cel mai normal este să vină să vorbească cu dvs. pentru a vă cere să le invitați la o «lady drink», pe măsură ce se desfășoară noaptea, este probabil ca aceste fete să poarte mai puține haine, în mod normal o fustă mică și un corset strâns. Multe dintre aceste baruri au mese la ușă, astfel încât să beți ceva afară fără a fi nevoie să intrați în incinta localului.

Barurile sunt, de obicei, deschise până la 02:30 sau 03:00, unele dintre cele mai renumite baruri sunt Baccara sau Tilac, în timpul weekend-urilor această stradă este de obicei destul de aglomerată.

Este o zonă foarte turistică din Bangkok și destul de sigură, spre deosebire de alte țări din Thailanda, prostituția este destul de acceptată și, de obicei, este văzută în mod normal.

Puteți să vă așezați la orice bar și să comandați o băutură care costă de obicei între 100-150 bahts, este destul de probabil că în timp ce beți ceva, mai multe fete vin la masă pentru a ști dacă doriți să le invitați la o băutură, timp pentru a vedea dacă vreți ceva mai mult sau nu, dacă aceasta nu este intenția dvs. și doriți doar să cunoașteți această zonă roșie din Bangkok, puteți să le spuneți că nu sunteți interesați, vor insista puțin dar în cele dinurmă vor pleca.

Ping-Pong Show în Soi Cowboy

Dacă intenția dvs. este să vedeți un spectacol de ping-pong în Thailanda, Soi Cowboy este unul dintre locurile în care puteți vedea acest spectacol, distracție pentru unii și nu atât pentru alții, aceste spectacole sunt un tip de show-uri în care o fată face tot tipul de lucruri cu părțile lor intime.

Intrarea are o băutură inclusă și este mai bine să vă asigurați că ați închis prețul total înainte de a intra, în unele zone ale Thailandei au existat înșelătorii de acest tip de spectacole în care, la sfârșitul ei vă cere mult mai mult decât credeați înainte de a intra, în această stradă este cunoscut barul Lucky Star unde spectacolele de ping-pong sunt la ordinea zilei.

Cazare în Soi Cowboy

În jurul acestei zone roșii puteți găsi până la 165 de hoteluri, unele foarte bune și altele extrem de rele, motiv pentru care în Totul despre Thailanda am compilat cele mai bune 10 hoteluri din această zonă roșie, astfel încât găsirea unei locuințe de calitate să nu reprezinte o problemă pentru tine.

Cele mai bune baruri Go-Go

Această zonă roșie are o mulțime de go-go baruri unde puteți savura o băutură și vă puteți bucura de noaptea din Bangkok, în continuare aveți o listă a unora dintre cele mai populare și interesante baruri.

Baccara

Baccara este unul  dintre ultimul bar go-go de pe stradă, dar unul dintre cel mai renumit, acest bar este tot timpul plin de oameni, este chiar dificil de a găsi un loc dacă nu ajungeți devreme și este destul de frecventat de japonezi, ceea ce face ca prețurile să fie mai mari.

Deja Vu

Deja Vu Go-Go  este unul dintre locurile cele mai distractive din zonă, cu spectacole de striptease la sfârșit de săptămână, personalul din acest bar este de obicei mai politicos și prietenos decât alte baruri din această zonă.

Barul Tilac

Una dintre cele mai strălucitoare și mari baruri din zonă, cu siguranță, au făcut o investiție mare în designul său și este unul dintre barurile cele mai izbitoare de pe stradă, veți găsi un bar care înconjoară scena principală și șase zone mai mici, cu fete dansând, acest loc este de obicei plin la sfârșitul nopții.

Shark

Go go bar Shark are două etaje, în partea de jos are un design clasic cu Happy Hour de la 16:30 la 20:00 pentru băutură, în cazul în care partea de jos nu vei găsi o atmosferă plină de viață este mai bine de a urca partea de sus unde este mai animat.

Cum să ajungi la Soi Cowboy

Acesta este situat în apropiere de Sukhumvit între Asoke Street și Sukhumvit Soi 23. Toate taxiurile și tuk-tuks cunosc această zonă. De asemenea, puteți ajunge cu BTS prin stația Asoke sau MRT, dacă vă duceți la stația Sukhumvit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.