Cum să ajungi din Bangkok în Siem Reap

din-Bangkok-în-Siem-Reap

Dacă vă aflați în Bangkok în vacanță, vizitarea orașului Siem Reap este o opțiune de care trebuie să țineți cont, în special cu facilitățile enorme disponibile astăzi pentru a călători din capitala Thailandei.

Situat în Regatul Cambodgiei, este cel mai vizitat oraș din țară și faptul că din ce în ce mai mulți turiști din Thailanda nu ezită să viziteze unul dintre cele mai spectaculoase orașe din Asia de Sud-Est și locuri spectaculoase ca ruinele Angkor Wat, templul Banteay Srei, dedicat zeului Shiva sau templului Bayón. Siem Reap este, de asemenea, cunoscut ca orașul templelor.

Este unul dintre cele mai spectaculoase orașe pe care un iubitor de istorie și arhitectură le poate vizita, și anume că ruinele din Angkow Wat nu sunt nici mai mult nici mai puțin decât una din cele șapte minuni ale lumii, potrivit UNESCO (Organizația Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură).

Vă recomandăm să pariați pe călătoria de la Bangkok la Siem Reap. Aici vom vorbi despre toate opțiunile pe care le aveți la dispoziție. Acordați atenție și luați notă. Cel mai spectaculos oraș din toată Cambodgia vă așteaptă.

Cum se ajunge la Siem Reap din Bangkok

Pentru a ajunge la Siem Reap din Bangkok puteți alege să călătoriți cu autobuzul, mini-van-ul, trenul sau avionul. Ambele orașe au o legătură foarte bună, astfel încât oricare ar fi alegerea dvs. va fi un pariu sigur. Atunci vă spunem tot ce trebuie să știți despre fiecare.

Sosire în Siem Reap din Bangkok cu autobuzul

Dacă vă decideți să călătoriți pe șosea, vă recomandăm să o faceți cu autobuzul. Este cea mai confortabilă și mai sigură opțiune, deoarece de câțiva ani există un autobuz direct care vă duce din capitala Thailanda spre Siem Reap, într-o călătorie de aproximativ 8 ore de durată.

Pentru a lua autobuzul va trebui să mergeți la stația Mo Chit, cea mai aglomerată stație de autobuz din Bangkok din întreg orașul. Există autobuze care vă duc direct la stația de autobuz din Siem Reap în fiecare zi în momente diferite. Dacă doriți, puteți lua autobuzul la gara Ekkamai, stația de est a Bangkokului.

Cum ajungeți din Bangkok la Siem Reap în minivan

Pentru a călători în minivan, va trebui să mergeți la stația Monumentul Victoriei din capitala Thailandei și, odată ajunși, să luați minivan care vă va duce la granița cu Aranyaprathet. De acolo va trebui să luați un taxi sau un tuk tuk pentru a vă duce în oraș.

Călătorește cu trenul

Dacă alegeți trenul, călătoria va fi similară cu cea pe care o faceți în minivan. Va trebui să luați trenul la stația Hua Lamphong și veți ajunge la granița cu Aranyaprathet. De acolo, va trebui să luați un taxi sau un tuk tuk.

Cu avionul

Avionul este fără îndoială cea mai bună opțiune, dar și cea mai scumpă. Zborurile zboară zilnic de la Don Mueang Domestic Airport (fostul Aeroport Internațional Bangkok), de la compania Air Asia. Zborul va dura aproximativ o oră și jumătate.

Călătorind din Thailanda în Cambodgia

Călătorind în Cambodgia este o opțiune pe care tot mai mulți turisti care merg în vacanță în Thailanda se alătură. Nu e de mirare și Cambodgia este o țară care merită să nu ratați, nu uitați să țineți cont de cerințele vizelor în Camboya.

Cu o istorie incredibilă și o cultură mai spectaculoasă, este un pariu sigur. Capitala Phon Penh, chiar orașul Siem Reap, Udong, Battambang … Dacă călătoriți în Thailanda, treceți Cambodgia pe lista dvs. de lucruri de vizitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.