Cum să ajungi din Bangkok în Angkor Wat

din-Bangkok-în-Angkor-Wat

Ruinele Angkor Wat sunt prezentate ca fiind una dintre cele mai turistice și incredibile destinații din apropierea Thailandei.

Angkor Wat este un loc care este considerat cea mai mare structură religioasă vreodată construită și una dintre principalele repere arhitecturale la nivel mondial situate în Cambodgia

. Un imens complex de temple hinduse, care mai târziu a devenit budistă odată schimbarea religiei în țară, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și este considerat unul dintre cele 7 minuni ale lumii.

În ruinele Angkor este templul Angkor Wat, cel mai mare templu hindus și cel mai bine conservat, care este considerat cel mai mare templu religios în jurul lumii.

Situat în Cambodgia, în mijlocul unei păduri luxuriante, la câțiva kilometri de orașul Siem Reap, Angkor a fost capitala Imperiului Khmer în secolele XIV-XV, și a rămas mult timp principalul centru politic și religios al întregului Imperiul Khmer, care găzduiește și Palatul Regal. Diferite studii au arătat că Angkor a fost odată cel mai mare oraș preindustrial din lume.

Cum să ajungi la Angkor Wat din Bangkok

Dacă sunteți în vacanță în Bangkok, vă recomandăm să nu ezitați să vizitați această minunată arhitectură și vă asigurăm că ruinele Angkor Wat vă vor lăsa cu gura deschisă. Există o legătură foarte bună între capitala Thailandei și Angkor, așa că nu veți avea nici o problemă în vizitarea orașului cunoscut sub numele de Orașul templelor.

Călătoriți cu autobuzul din Bangkok în Angkor Wat

Dacă vă decideți să călătoriți pe uscat în Angkor Wat, ar trebui să știți că cea mai bună opțiune a tot ceea ce aveți la dispoziție este autobuzul. Până de curând, singura opțiune de a merge cu autobuzul a fost să luați autobuzul public, dar acum există posibilitatea de a lua un autobuz direct care să vă conducă direct, fără să vă opriți, într-o călătorie care durează puțin sub 8 ore.

Autobuzele pleacă în fiecare zi în momente diferite de la stația de autobuz Bangkok Mo Chit. De acolo veți fi dus la stația de autobuz din Siem Reap și, odată ajuns veți fi nevoiți să luați un tuk tuk, un taxi sau un minivan care să vă ducă la ruinele Angkor. În stație veți vedea diferitele opțiuni pe care trebuie să le alegeți.

Călătoriți cu trenul din Bangkok în Angkor Wat

Călătoria cu trenul este similară cu cea efectuată cu autobuzul, problema că trenul se îndreaptă numai spre granița Aranyaprathet, care separă Thailanda de Cambodgia.

Odată ajuns acolo, va trebui să luați un autobuz, un taxi sau un minivan care să vă ducă la Siem Reap și de acolo să luați un tuk tuk care vă lasă în Angkor. Pentru a prinde trenul, va trebui să mergeți la Hua Lamphong, gara din capitala Thailandei.

Călătoriți cu avionul din Bangkok în Angkor Wat

Avionul este fără îndoială cea mai convenabilă opțiune de a pleca de la Bangkok la Angkor, dar și pentru cel pe care va trebui să plătiți cel mai mult. Compania care leagă ambele orașe este Air Asia, care are zboruri diferite în fiecare zi în momente diferite din aeroportul internațional Bangkok. Călătoria cu avionul durează aproximativ 1 oră și 25 de minute.

Ruinele din Angkor, cele mai renumite din Cambodgia

Ruinele lui Angkor sunt prezentate drept cele mai faimoase ruine nu numai din Cambodgia, ci din întreaga lume. Este un paradis arhitectural autentic și un tribut religios spectaculos, care nu merită ratat dacă plecați în vacanță în Thailanda sau Cambodgia.

200 km2 de temple hinduse-budiste care sunt adăpostite la distanțe importante în interiorul ruinelor din Angkor, atât de mult încât sunt recomandate trei zile dacă doriți să le vedeți în întregime. Pentru a vă deplasa, turiștii iau de obicei o bicicletă, o motocicletă sau un tuk tuk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.