Transport din Bangkok în Kanchanaburi

din-Bangkok-în-Kanchanaburi

Călătoria este una dintre cele mai bune plăceri ale vieții și printre multe destinații de a alege, Thailanda este una dintre cele mai bune. Această țară are multe bogății care se manifestă prin diversitatea templelor și a caselor, a monumentelor sale naturale și a obiceiurilor sale interesante. În plus, este alcătuit din mai multe provincii și orașe, fiecare cu ceva diferit de oferit.

Unul dintre aceste orașe este Kanchanaburi, este plin de istorie, deoarece a fost locul celui de-al doilea război mondial, are templele cele mai impresionante alcătuite din peșteri, două dintre cele mai orbitoare parcuri naționale și cele mai paradisiace cascade. Deci, dacă sunteți în Bangkok și doriți să știți, aveți mai multe opțiuni cum ar fi mergând de la Bangkok la Kanchanaburi cu autobuzul, microbuzul și trenul.

Cum să mergeți la Kanchanaburi cu autobuzul

Autobuzele publice pleacă de la terminalul de autobuze din sud și puteți alege între prima și a doua clasă. Autobuzele de primă clasă părăsesc la fiecare 15 minute și oferă o sticlă de apă și o pătură, al doilea la fiecare 20 de minute, când vine vorba de cele care iau noul traseu. Cele care merg pe vechiul traseu pleacă la fiecare 15 sau 30 de minute.

În stația de autobuze Northern Mo Chit de la Bangkok, autobuzele pleacă, de asemenea, mai rar, comparativ cu terminalul anterior. Trebuie subliniat faptul că ei au de asemenea 2 clase, prima clasă are o baie și a doua clasă fără baie.

Preț: de la 95 la 110 bahts.

Cum să mergeți la Kanchanaburi cu microbuzul

Această opțiune este pentru cei care se întreabă cum să meargă de la Khao San Road la Kanchanaburi, deoarece din acest loc faimos, microbuzele pleacă cu destinație directă spre oraș, acestea iau în principal turiști.

De asemenea, puteți lua un minivan, care pleacă de la terminalul Monumentul Victoriei la fiecare 30 de minute și este una dintre cele mai rapide alternative, poate dura o jumătate de oră mai puțin decât alte transporturi.

  • Preț: 122 bahts.
  • Durata călătoriei: 2 ore și jumătate.

Cum să mergeți la Kanchanaburi cu trenul

Pentru a ajunge în orașul interesant din Kanchanaburi, puteți lua și trenul, această parte din stația Bangkok Station Noi din Thonburi. Acest mijloc de transport este, de obicei, o aventură pentru călători și este o ocazie excelentă de a împărtăși momnete cu oamenii locali și de a cunoaște cultura lor.

  • Preț: 100 bahts.
  • Durata călătoriei: între 3 și 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.