Piața de Flori din Bangkok

piata-florilor-in-bangkok

Bangkok este un oraș pur și simplu fermecător, este unul dintre cele mai interesante orașe cosmopolite, este un amestec de scenarii incredibile. Pe de o parte, oferă o viziune congestionată, o viață accelerată între zgârie-nori și modernitate, pe de altă parte, are detalii atât de pitorești și atrăgătoare ca cea mai cunoscută piață a florilor din Bangkok.

Acest loc minunat este cel mai important din întregul oraș și o oprire obligatorie pentru localnici și vizitatori, indiferent de unde vin, se simt prinși și captivați de arome și culori, care trezesc nenumărate senzații, această piață ciudată numită Pak Khlong Talat care este situată în sudul orașului.

Pak Khlong Talat

Referindu-se la numele său cel mai comun, principalele vânzări sunt o mare varietate de flori frumoase și colorate, puteți găsi trandafiri, orhidee și liliac, printre altele, le vând chiar în pachete și la prețuri foarte ieftine. Florile provin din mai multe provincii ale țării, deși majoritatea sunt din Chiang Mai și Chiang Rai.

În plus față de flori puteți cumpăra diverse produse, cum ar fi legume, fructe, condimente și pește, există, de asemenea, mai multe tarabe de bucătărie tipice thailandeze.

Există o zonă pentru a cumpăra ofrandele aduse templelor și acestea sunt puse la imaginile lui Buddha, tradiția este de a aduna grupuri de mai multe flori și de a face ghirlande, folosind multe culori galbene.

O altă caracteristică importantă a acestei piețe de flori este faptul că este complet deschisă 24 de ore pe zi, zona este destul de liniștită, vânzătorii sunt mereu prietenoși, iar în primele ore ale zorilor, piața funcționează la cel mai înalt nivel.

În momentul în care camioanele ajung cu flori și toate produsele proaspete, explozia de culori și arome este de neegalat, în timp ce fiecare vânzător aranjează cele mai frumoase buchete de flori. De asemenea, este foarte normal observarea să vezi tineri care transportă flori învelite în plastic și hârtie transparentă prin oraș, în niște roabe mici.

Cum să ajungeți la piața de flori din Bangkok

Piața de flori este una dintre opririle obligatorii atunci când vizitezi capitala thailandeză, acesta este cel mai bun mod de a vă bucura de micile plăceri în această țară, prin zâmbetele locuitorilor săi și produsele lor specifice. Pentru a ajunge în piață puteți merge cu taxiul sau tuk – tuk, este foarte ușor să le găsiți în oraș.

Informatii despre Pak Khlong Talat:

  • Locație: De-a lungul străzii Chak Phet și pe cele două străzi învecinate.
  • Orar: 24 de ore.

Locuri pe care nu le puteți rata din Bangkok: Khao San Road, Grand Palace din Bangkok și Templul Arun.

Cele mai bune centre comerciale din Bangkok

Dacă vă gândiți să dați un tur prin Bangkok și să mergeți la shopping nu ratați centrul comercial MBK faimos pentru cele 7 etaje plin de magazine, unde puteți găsi obiecte de toate tipurile de la cadouri pentru familie și prieteni, la replici de toate tipurile, de asemenea, aveți aproape Central World și Terminal 21 pentru a viziona un film în cinematografe, iar dacă sunteți în căutare de tehnologie te sfătuiesc să mergi prin Pantip Plaza, un centru comercial rezervat numai produselor tehnologice.

Cele mai bune piețe pe care le veți găsi în Bangkok

Dacă doriți să lăsați deoparte mall-urile și să optați pentru ceva mai autentic din Thailanda. Vă recomandăm să faceți un tur al unora dintre piețele sale stradale, cum ar fi piața Chatuchak, piața feroviară Mae Klong sau celebra piață nocturnă Patpong.

Dacă doriți să vizitați piețele plutitoare cu siguranță, cea mai recomandată este piața plutitoare Amphawa și piața plutitoare Taling Chang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *