Plaja Phra Nang în Krabi

Plaja-Phra-Nang-in-Krabi

Plaja Phra Nang din Krabi este adesea confundată cu Ao Nang din apropiere, însă aceasta este o fermă de nisip din sudul Golfului Railay, care are 450 de metri lungime și este accesată printr-o barcă în doar 20 de minute, care pleacă de la Ao Nang, se poate ajunge și pe jos de la Railay în aproximativ 10 minute. Se caracterizează prin apă cu puțină adâncime, ceea ce îl face un loc sigur pentru înot.

Phra Nang este o mică parte a peninsulei situată între orașul Krabi și plaja Ao Nang. Aceasta este, de asemenea, lângă plaja Railay la care se poate ajunge doar cu barca, din cauza stâncilor de calcar care au blocat accesul terestru. P

laja Phra Nang și plaja Railay sunt foarte renumite pentru plajele lor frumoase și pentru o atmosferă relaxantă și liniștită.

Unde să petreci noaptea?

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă, ori de câte ori vizitez Krabi stau la hoteluri din centru care au calitate / preț imbatabil.

Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este atât de frumos cum vă așteptați, cei de pe această listă nu dau greș:

Plaja Phra Nang – Ao Phra Nang Beach

Această plajă are două insule mici, cunoscute sub numele de Koh Rang Nok și Koh Rang Nail, au recifuri de corali și peșteri, puteți vedea, de asemenea, stânci pitorești de calcar, care dau o umbră naturală în soarele după-amiezii. De asemenea, aceștia oferă alpiniștilor o stâncă uriașă, care este considerată unul dintre cele mai bune locuri pentru a desfășura această activitate în provincia Krabi.

Phra Nang este un loc minunat pentru a vă petrece un timp plăcut, puteți face plimbări atunci când valul este scăzut de-a lungul nisipului. În acest loc există o singură opțiune de cazare, care este luxoasă Rayavadee, care ocupă o mare parte a plajei.

Peștera Phra Nang – Phra Nang Cave

Peștera Phra Nang este situată la sud de plaja Phra Nang, este un loc unde puteți face multe fotografii și este ușor accesibil. Această peșteră are propria iluminare și are mai multe rute de urcare. Într-un mic compartiment al Peșterii Phra Nang puteți găsi un mic altar.

În partea de jos a stâncilor puteți găsi peștera Tham phra Nang Nok, care este dedicată zeitei antice a fertilității, această peșteră are mai multe simboluri falle, ghirlande și ofrande care rămân acolo cu speranța creșterii puterii și prosperitate. Pescarii și turiștii lasă ofrande în acest loc cerând fertilitate.

Ce să vezi și să faci

Phra Nang din Krabi este un loc spectaculos unde vă puteți bucura de soare și de peisajele frumoase. Una dintre activitățile pe care le poți face pe această plajă este înotul, poți să te relaxezi și pe malul plajei, să citești o carte bună și să te bucuri de atmosfera calmă și însorită.

Dacă aveți un spirit aventurier, puteți merge pe vârful muntelui, astfel încât să puteți observa întreaga zonă din acel punct ridicat. Una dintre activitățile pe care le puteți face este scufundarea, deși pentru aceasta favorita mea este insula Koh Tao și dacă valul este scăzut, puteți merge pe partea cealaltă a plajei Phra Nang, deoarece formează un canal.

Cum să ajungeți la Phra Nang

Pentru a ajunge la plaja Phra Nang trebuie să luați o barcă, iar pentru a cumpăra biletul trebuie să mergeți la cabina care se află la intersecția celor două străzi ale plajei Ao Nang, foarte aproape de Hanul Phra Nang. De asemenea, puteți cumpăra excursiile oferite de diferitele agenții din Krabi sau din Phuket.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *