Tonsai Beach în Krabi

Tonsai-Beach-din-Krabi

Plaja Tonsai este un loc bun pentru a cunoaște mai mult din Thailanda, este la 5 minute de Railay Beach cu barca sau 20 de minute pe jos. Plaja Tonsai păstrează magia vremurilor vechi și are o colecție de cabane de bambus în stil thailandez, ceea ce o face mai atractivă pentru turiști.

Este un loc foarte pitoresc și remarcabil în Krabi, care este încadrat prin impunerea stâncilor de calcar și a junglei. Este una dintre cele patru plaje situate în Peninsula Railay.

În acest loc puteți găsi mai multe cafenele, restaurante și baruri, printre multe alte lucruri. Puteți găsi, de asemenea, spa-uri de sănătate și frumusețe, unde puteți avea parte parte de un masaj thailandez fantastic, puteți, de asemenea, să vă faceți manichiura și urmăriți apusul.

Plaja Tonsai este unul dintre cele mai importante locuri pentru a practica alpinismul în Thailanda. Plaja nu este ideală pentru înot nu se poate practica decât atunci când există valuri mari.

Unde să petreci noaptea?

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă, ori de câte ori vizitez Krabi stau la hoteluri din centru care au calitate/preț imbatabil.

Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este atât de frumos cum vă așteptați, cei de pe această listă nu dau greș:

Golful Tonsai din Krabi

Golful Tonsai este foarte diferit de Railay, în raport cu scena turistică a plajei, în acest loc există mai mulți backpackers, este, de asemenea, un loc destul de potrivit pentru alpinism, are cazare destul de ieftină în comparație cu insulele vecine. Aceasta este o zonă destul de mică unde vă puteți mobiliza pe jos, însă în sezonul ploios, drumurile pot fi puțin alunecoase.

De la Tonsai poți avea acces la Insulele Phi Phi, de asemenea, la plaja Phra Nang, care se află la aproximativ 30 de minute de mers pe jos. Principala activitate care se poate dezvolta în Golful Tonsai este escalada.

Puteți sta, de asemenea, în diversele baruri care sunt la nivelul plajei pentru a gusta băuturi variate. Puteți învăța scufundări în școli care oferă programe de instruire la diferite niveluri. Această zonă este plină de restaurante care oferă mâncare occidentală și internațională.

Cum să ajungi la Tonsai Beach

A ajunge la Tonsai este destul de dificil pe uscat, motiv pentru care se recomandă utilizarea bărcii. Cele mai folosite bărci sunt longtail-uri care pleacă de la Ao Nang la Railay, dar trec mai întâi prin Tonsai, care este cea mai bună opțiune. Călătoria pe barcă durează aproximativ 10 minute, iar priveliștile sunt foarte frumoase.

Dacă vă aflați în Railay, puteți ajunge la Tonsai printr-o plimbare de aproximativ 20 de minute. La stația de autobuz Krabi poți lua un songtaew până ajungeți la Ao Nang și apoi de acolo porniți spre Tonsai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.