Golful Phang Nga din Thailanda

Golful-Phang-Nga

Golful Phang Nga este situat între Phuket, Phang Nga și Krabi și este o serie de formațiuni stâncoase, des intalnita pe cărțile poștale și imaginile din Thailanda virale pe Internet, dacă ați văzut fotografii din Thailanda cu siguranță ați văzut fotografii ale Phang Nga Bay.

Principala caracteristică a acestei zone sunt peșterile de calcar care par deasupra apei turcoaz albastre, un peisaj calm și tropical în care să respiri o gură de aer proaspăt de care, fără îndoială, vă va placea. Este una dintre cele mai frumoase zone din Phuket, împreună cu insulele James Bond.

Cele mai renumite locuri din această zonă sunt insulele James Bond și Koh Panyee, dacă doriți să vă bucurați de acest loc, cel mai bine este să faceți una dintre excursiile care pleacă din nordul Phuketului și vă vor ajuta să cunoașteți această zonă incredibilă.

Cum se ajunge la Golful Phang Nga

Parcul național Ao Phang Nga este situat în provincie, între Phuket și Krabi, pentru a ajunge acolo unde puteți să luați un songtaews (shared taxi) de la centrul golfului către Tha Dan, de unde puteți închiria o barcă pentru a vă duce în parc într-un tur de aproximativ trei ore care va costa aproximativ 1.500 bahts și va fi de maxim 4 persoane.

Puteți, de asemenea, să faceți una dintre excursiile care pleacă în fiecare zi de la nord de Phuket și care vă va duce să descoperiți locul.

Ce puteți vedea în Golful Phang Nga

Veți găsi ghiduri turistice care organizează excursii diferite pentru a vedea principalele atracții turistice ale golfului, marea majoritate urmează același traseu, veți trece formațiuni rocoase, lacuri ascunse, plaje mici și caverne.

În excursia dvs. veți vedea Khao Ping Gan una dintre pietrele care au apărut în faimosul film James Bond și care oferă nume unor insule și, de asemenea, Ko Tapu, cea mai fotografiată stâncă din zonă.

Puteți închiria, de asemenea, o canoe în parc și să vizitati unele dintre peșterile din jurul insulelor, există chiar și excursii de mai multe zile în cazul în care veti dori să vă petreceti noaptea pe plajă, descoperind în acest fel lacuri ascunse, mlaștini, peșteri și insule care sunt accesibile doar prin canoe.

Insulele James Bond

Este cel mai cunoscut loc, câștigând această faima odata cu aparitia în filmul James Bond și este locul în care toate ghidurile care vizitează zona merg să se oprească pentru a o arăta turiștilor.

Satul Koh Panyee

Este un sat construit pe apă pe piloți și cu un monolit de rocă uriașă în spate, în timpul excursiei dvs. veți opri cu siguranță pentru a mânca în această zonă și puteți face niște cumpărături în acest sat. Un oraș cu sute de case așezate pe stâlpi de lemn și beton care are o școală, o moschee și chiar un centru medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *