Idei: Afacere cu Automate de Cafea. De unde cumpărăm cafea pentru automate de vending?

cafea-pentru-automate-de-vending

Vrei să-ți deschizi o afacere cu automate de cafea, dar nu știi ce produse să alegi pentru a atrage cât mai mulți clienți? În acest articol vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a avea succes în noua afacere. Iată de unde poți cumpăra cafea pentru automate de vending la cele mai bune prețuri de pe piață, pentru a obține maximul de profit.

Ai auzit de termenul vending? Acest termen se referă la toată industria comerțului automatizat. În sectorul vending intră toate vânzările care se fac prin intermediul aparatelor automate ce oferă diferite produse în schimbul anumitor sume de bani. Pentru efectuarea acestor vânzări,nu este necesară prezența vânzătorilor.

În sectorul vending sunt folosite aparatele de cafea automate, aparatele automate pentru sucuri proaspete etc. De departe, cele mai folosite aparate sunt automatele de cafea, cunoscute și ca “tonomate”.

Pentru a face cea mai bună alegere, atunci când vine vorba de o cafea pentru automate de vending, ține cont de următoarele lucruri:

Respectă recomandările producătorilor

Pe ambalajul produselor este precizat modul de preparare recomandat de producător. Există cafea pentru filtru, cafea pentru espressoarele profesionale care se folosesc în baruri și cafenele și cafea pentru vending. De exemplu, cafelele Lavazza Gusto Forte și Gusto Pieno pot fi folosite în aparatele automate de cafea.

Este important să ții cont de recomandările producătorilor atunci când alegi cafeaua pentru vending, deoarece acest tip de cafea este conceput pentru a-și păstra aroma și proprietățile chiar și atunci când este depozitat în compartimentul aparatului automat pentru o perioadă mai lungă.

Alege un amestec de cafea Robusta și Arabica

Când alegi cafeaua pentru vending, asigură-te că aceasta are cafea Arabica în compoziție. De obicei, cafeaua pentru vending conține doar cafea Robusta, deoarece are un preț mai mic decât cafeaua Arabica. Totuși, dacă vei căuta cu atenție, vei găsi pe piață diferite tipuri de mărci de cafea pentru vending care au în compoziție și boabe Arabica. Deși costă puțin mai mult, își merită banii, pentru că are un gust mult mai bun. Dacă alegi să folosești o cafea boabe pentru vending care conține și cafea Arabica, ai mari șanse să atragi mai mulți clienți. Chiar și un procent mic de boabe Arabica poate face diferența dintre o cafea bună și una mai puțin bună.

Dacă vrei să ai o afacere de succes, trebuie să-ți atragi clienții, oferindu-le produse de calitate. Lavazza Gusto Piano și Fortuna Crema Espresso sunt două dintre cele mai apreciate amestecuri de cafea folosite în aparatele automate.

Stabilește setările pentru aparatul de cafea

setarile-aparatului-de-vending-pentru-cafea

Este foarte important să stabilești doza optimă de cafea care curge în pahar, pentru că altfel s-ar putea să obții o băutură cu un gust neplăcut. Poți folosi cea mai bună cafea din lume, dacă alegi doza greșită, cafeaua nu va avea un gust bun.

Cantitatea de cafea recomandată pentru o băutură preparată la aparatele automate este de aproximativ 7-9 grame. Însă, unele aparate folosesc mai multă sau mai puțină cafea, deoarece țin cont și de cantitatea de apă utilizată. Cu toate acestea, trebuie să știi că atunci când se folosesc mai puțin de 7 grame se obține o cafea slabă, iar atunci când se folosesc mai mult de 9 grame se obține o cafea tare.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este gradul de măcinare. Este important să reglezi râșnița aparatului automat, astfel încât să obții o cafea măcinată fin, dar nu foarte fin. Cafeaua trebuie să-și păstreze textura.

Alege cu atenție și celelalte produse pentru vending

Când vrei să intri în această afacere, nu trebuie să iei în considerare doar de unde cumperi o cafea pentru automate de vending la cel mai bun preț, ci și celelalte produse. Laptele care se adaugă în cafea, ciocolata caldă și ceaiul sunt celelalte produse pe care trebuie să le alegi cu atenție, dacă vrei ca aparatele tale automate să ofere cele mai bune băuturi. Laptele se adaugă în multe băuturi pe bază de cafea, inclusiv cappuccino, latte macchiato, caffe latte. Laptele granulat este mai apreciat decât laptele praf, deoarece se dizolvă mai repede.

De obicei, pentru aparatele automate, se folosesc ceaiuri instant cu aromă de lămâie și fructe de pădure. Aceste două arome sunt apreciate de majoritatea oamenilor. Când vine vorba de ciocolata caldă, trebuie să știi că este foarte important să o alegi pe cea cu o consistență mai densă, pentru că aceasta este cea mai apreciată.

De asemenea, trebuie să fii atent și la paharele în care aparatele automate servesc cafeaua clienților. De obicei, aceștia le preferă pe cele din carton.

produse-pe-care-le-contine-o-cafea-pentru-automate-de-vending

Dacă vrei să fii sigur că aparatele tale automate atrag mulți clienți, alege o cafea de calitate. Cele mai recomandate cafele pentru aparatele automate sunt următoarele:

Lavazza Gusto Forte Vending – O cafea pentru automate de vending cu gust puternic

Lavazza Gusto Forte Vending este o cafea pentru automate de vending cu gust puternic, prăjită intens și bogată în cremă. Această cafea produsă în Italia se vinde în pachete de 1 kilogram și la baxuri de 6 pungi. Din cafeaua Lavazza Gusto Forte Vending se obțin băuturi pe bază de cafea și lapte foarte gustoase.

Kaldio Crema

Această cafea este potrivită pentru acele zile în care avem nevoie de cât mai multă energie. Kaldio Crema are un gust profund și note ușoare de ciocolată. Este alegerea perfectă pentru specialitățile cu lapte, precum cappuccino, latte macchiato, caffè latte. Spre deosebire de alte cafele similare, Kaldio Crema nu este prăjită intens.

ICS Espresso – Cea mai apreciată cafea pentru automate de vending

ICS Espresso este una dintre cele mai apreciate cafele pentru vending. Aceasta este produsă în Olanda și se vinde în pachete de 1 kilogram, dar și la baxuri de 8 kilograme. Deși, conține în mare parte cafea Robusta, nu are un gust foarte intens. ICS Espresso este o cafea delicată, potrivită pentru băuturile cu lapte preparate la aparatele automate. De obicei, clienții care folosesc cafeaua ICS Espresso, folosesc și laptele ICS Bebida, ceaiurile și ciocolata caldă ICS.

Tchibo Creme Suisse – O cafea pentru automate de vending cu gust delicat

Cafeaua Tchibo Creme Suisse este apreciată pentru aroma sa deosebită. Are un gust delicat și este ideală pentru băuturile lungi, dar și pentru specialitățile cu lapte. O mare parte dintre cei care folosesc cafeaua Tchibo Creme Suisse folosesc și laptele Pure Crema Cappuccino Topping Tchibo.

Această cafea este produsă în Germania și se vinde la pachete 500 de grame și la baxuri de 10 pungi.

Covim Orocrema

Cafeaua Covim Orocrema este prăjită în Italia, are un gust intens și o cremă bogată. Această cafea conține 85% boabe de cafea Robusta și 15% boabe de cafea Arabica, fiind ideală pentru băuturile lungi și pentru specialitățile cu lapte preparate la automatele de cafea. Această cafea se vinde foarte bine la noi în țară.

Sperăm că informații prezentate în acest articol îți vor fi utile și te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri. Amintește-ți că este foarte important să le oferi clienților produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.