Nopparat Thara din Krabi – Noppharat Thara Beach

Noppharat-Thara-Beach

Nopparat Thara din Krabi este o plajă lungă de aproximativ 5 kilometri, care este învecinată cu Ao Nang și este împărțită în două jumătăți de un râu. Jumătatea care este cea mai apropiată de Ao Nang este cea mai dezvoltată, deoarece este mărginită de drumul principal. Cealaltă jumătate este mai puțin dezvoltată, iar accesul se face prin bărci sau șoseaua de access din Klong Muang.

Numele Noppharat Thara se datorează Parcului Național local, din care face parte cea mai mare parte a terenului din fața plajei. Cu toate acestea, în ultimii ani, copacii au fost tăiați și au fost construite hoteluri și diferite locuri de agreement.

De asemenea, au fost construite bungalouri și centre de parcare, precum și terenuri de camping pentru grupurile școlare care vizitează și fac picnic în acest loc.

Partea nordică a plajei Nopparat Thara este foarte liniștită, cu toate că este plină de muște de nisip, ceea ce poate fi o problemă pentru unii vizitatori.

Când valul este scăzut, apa de pe plajă se îndepărtează permițându-vă să vă plimbați pe marginea plajei. Această zonă este de asemenea folosită ca principal port a feriboturilor care vin din Ao Nang.

Unde să petreci noaptea?

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați, cel mai bine este să stați în Krabi și să vizitați această zonă în timpul zilei, puteți găsi cazare în apropiere, dar calitatea este întotdeauna destul de proastă, ori de câte ori vizitez Krabi mă cazez la hoteluri din centru care au calitate/preț imbatabil.

Aici vă las hotelurile mele preferate, astfel încât să nu aveți parte de o surpriză neplăcută atunci când hotelul dvs. nu este atât de frumos cum vă așteptați, cei de pe această listă nu dau greș:

Ce este de văzut și de făcut în Nopparat Tharat Ao Nang

Pe plaja Nopparat Thara din Ao Nang, puteți efectua mai multe activități, inclusiv excursii sau tururi care pleacă din port.

Vă puteți bucura, de asemenea, de peisaj și să aveți un picnic sub umbra copacilor găsiți în zona de coastă. Apa acestor plaje nu este rece așa că este plăcut să înoți și să te scufunzi pentru a vedea coralii.

Puteți merge, de asemenea, la restaurante specializate în mâncare pe bază de fructe de mare, acestea au o parcare destul de mare. Când mareea este scăzută pe plaja Nopparat Thara, puteți merge pe insulele din apropiere, dacă reușiți să urcați spre vârf puteți avea o priveliște incredibilă.

Această plajă este ideală pentru o excursie în familie. De asemenea, vă puteți bucura de apusul de soare, care este un spectacol de care meritați să vă bucurați dacă vizitați acest loc.

Plaja Nopparat Thara

Plaja din Nopparat Thara este foarte drăguță și este accesibilă către Ao Nang, care are bănci, pavilioane și drumuri în afara șoselei. Acest loc atrage mulți oameni în weekend, în special thailandezi care doresc să se bucure de ape puțin adânci.

Este una dintre cele mai mari plaje pentru motociclete și oferă confortul de a fi aproape de Ao Nang, unde ai facilități de transport mai mari și acces la diferite tururi și excursii.

În Thailanda, plaja Nopparat Thara din Krabi este situată în apropierea plajelor Ao Nang, care este, în general, o plajă liniștită, sunt puțini turiști care ajung la Nopparat Thara, unii ajung să meargă cu feribotul către Ko Phi Phi sau Insulele Phuket . Există un feribot care funcționează zilnic când este sezonul turistic, adică din noiembrie până în mai.

Această plajă are nisip ultra fin, care este amestecat cu scoici tari și câteva semințe de pin mici care cad din copacii găsiți pe coastă. Este o plajă lungă și la marea joasă poți merge în insulele mici. Este o plajă care are zone umbrite, lucru pe care thailandezii îl adoră.

Cum ajungeți la Nopparat Thara Beach

Plaja principală din Nopparat Thara este situată la aproximativ 20 km de orașul Krabi și la 25 km de aeroport, la două minute de Ao Nang. Puteți ajunge la Ao Nang în 2 minute cu mașina. De asemenea, puteți face conexiuni cu barca din docul situat pe Insulele Phi Phi, precum și Koh Lanta și Phuket, când este sezonul de vârf.

Cealaltă parte a plajei este situată la 30 km de orașul Krabi, adică aproximativ 15 sau 20 de minute cu mașina de Ao Nang. Înainte de ora șase după-amiază puteți lua o barcă, pe plaja din apropiere de Ao Nang, care durează aproximativ 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *