Sanctuarul Erawan din Bangkok

Sanctuarul-Erawan

Sanctuarul Erawan, cunoscut și sub denumirea de Thao Maha Phrom Shrine, este un altar religios al tradiției hinduse, situat în Bangkok. Acest loc sacru a devenit una dintre destinațiile turistice din țara asiatică.

Acest sanctuar maiestuos poartă cu el o tradiție culturală milenară, de aceea vă recomandăm să cunoașteți minunile pe care acest loc le oferă.

Thao Maha Phrom Shine

În fiecare an, mii de credincioși se adună în jurul acestui minunat altar hindus, figura Erawan, reprezintă un elefant cu trei capete, cu o istorie extrem de nobilă. Construită în anul 1956, această sculptură religioasă a fost realizată și amplasată lângă hotelul Erawan, pentru a îndepărta ghinionul de peste tot.

Thailandezi și turiști străini se adună într-una dintre cele mai aglomerate răscruci ale orașului Bangkok, cu ocazia venerarii unui Dumnezeu hindus printr-un bust sau statuie budistă, care reprezintă una dintre cele mai mari mistere ale acestui altar.

La rândul său, așa cum am menționat mai sus, acest loc sfânt a fost construit pentru a îndepărta energiile negative de la locuitorii din acea regiune, dar și pentru ca lucrările de infrastructură în construcție să fie protejate de puterea mistică a budismului. .

Vizitarea Altarului Erawan a devenit una dintre principalele destinații turistice din orașul Bangkok. Din acest motiv, dacă interesul tău se reflectă direct în faptul că aveți câteva zile de odihnă, pace, meditație și venerație spirituală, templul Thao Maha este locul ideal pentru tine.

De obicei, când enoriașii se adună în jurul elefantului cu trei capete, o serie de acțiuni de generozitate încep să venereze figura sfântă, de la efectuarea unor organizații de caritate, eliberarea unei păsări din colivie, cumpărarea unui bilet de loterie pentru persoanele cu handicap, puteți face un cadou sau împărțiți între participanți, sunt doar câteva din activitățile desfășurate acolo.

Cum să ajungi la Sanctuarul Erawan

Pentru a ajunge la Altarul Erawan din Bangkok, în provincia Pathum Wan, putem opta pentru mai multe alternative. Imediat după sosirea în capitala thailandeză, fie pe calea terestră, aeriană sau maritimă, veți avea posibilitatea de a accesa diferitele mijloace de transport din oraș.

Taxiuri, tuk tuk-uri, diferite mijloace de transport urban și chiar o expediție pe jos prin zonă împreună cu un bun ghid turistic, vă pot duce la sanctuarul celor trei elefanți și, astfel, vă puteți bucura de tradițiile mistice și astrologice ale orașului Bangkok .

Așa cum am menționat mai sus, există diverse mijloace de transport pe care le puteți accesa în Bangkok pentru a ajunge în locul respectiv. În mod similar, dacă doriți să fiți aproape de această faimoasă atracție turistică, în jurul sanctuarului puteți găsi mai multe hoteluri adaptate nevoilor dvs., cum ar fi Grand Hyatt Erawan Hotel.

Informații despre Thao Maha Phrom:

  • Locație: Lumphini, Pathum Wan, Bangkok 10330, Thailanda.
  • Preț: 50 bahts.
  • Orar: Programări variabile în funcție de perioada anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *