Cele mai frumoase plaje din Phuket

plaje-frumoase-din-Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și este preferată de unul din trei turiști care vin în această țară, pentru că este o insulă care oferă una dintre cele mai complete oferte turistice în ceea ce privesc serviciile, hoteluri, excursii și divertisment.

Dar fără îndoială, ceea ce impresioneaza cel mai mult pe turiștii de pe această insulă sunt plajele sale paradisiace, fără să uităm de celebrele Insule James Bond.

Care sunt cele mai frumoase plaje din Phuket?

Plaja Patong este una dintre principalele atracții turistice ale insulei Phuket, fiind una dintre plajele din Phuket care are o activitate mai mare și are una dintre cele mai mari oferte din întregul oraș.

Cu 3,5 km de nisip alb și ape cristaline, merită să mergeți la Plaja Patong și să vă bucurați de tot ceea ce oferă acest loc paradisiac. O plajă în care predomină tinerii, deoarece se bucură de apele sale spectaculoase, vă permite să mergeți la cumpărături, să faceți tot felul de excursii și să mergeți la petrecere în orice moment al zilei.

Aici a fost filmat celebrul film „Plaja” cu Leonardo DiCaprio, deci dacă vreți să vă faceti o idee despre această plajă, aruncați o privire asupra filmului și lăsați-vă cucerit. Locația: Patong, districtul Kathu, provincia Phuket 83150, Thailanda.

Mai multe informații despre Patong Beach

Karon Beach

Situată la sud de insulă, plaja Karon este una dintre plajele cele mai linistite din Phuket pe care nu le puteti rata. Cea mai vizitată din oraș, lângă plaja din Patong, este un loc paradisiac ideal pentru a desconecta și a vă bucura de magia Thailandei în splendoarea sa maximă.

Cu o lungime de 2,5 kilometri și o mare ofertă de case de oaspeți (pensiuni), este, fără îndoială, una dintre favoritele noastre si este ideală pentru iubitorii de surf din întreaga lume.

Îndrăzniți să vă urcați pe o placă și să navigați pe una dintre cele mai emblematice plaje din tot Thailanda. Locația: Karon, districtul Mueang, provincia Phuket 83100, Thailanda.

Kamala Beach

Dacă doriți să vă deconectați de plajele paradisiacale în timpul vacanței dvs., mergeți direct la plaja Kamala, una dintre cele mai spectaculoase de pe insulă și care se mândrește cu un mediu uimitor.

Este una dintre plajele cele mai liniștite din Phuket, care ne atrage atenția, deoarece de obicei nu este prea populată. Ideal pentru a merge cu copii mici, are o varietate de hoteluri și stațiuni familiare, unde vă puteți bucura de o vacanță liniștită într-un loc idilic pe care nu-l puteți uita pentru tot restul vieții.

Savurați o baie în apele cristaline din Kamala, impreuna cu un pahar răcoritor de sato și contemplând apusul său spectaculos. Veți rămâne fără cuvinte. Locația: Kammala, districtul Kathu, provincia Phuket 83120, Thailanda.

Kata Beach

Plaja Kata este împărțita în două plaje diferite; Kata Yai și Kata Noi. Plaje liniștite din Phuket, care se află chiar una lângă celălalta într-un mediu paradisiacal, puteti ajunge pe jos sau chiar înot. Cu o gamă largă de divertisment și cu tot felul de activități, nu ezitați să vă apropiați de unul dintre numeroasele restaurante din apropiere și să vă bucurați de cea mai tradițională bucătărie thailandeză. Locația: Karon, districtul Mueang, provincia Phuket 83100, Thailanda.

Bang Tao Beach

Plaja Bang Tao este pentru mulți una dintre cele mai frumoase plaje din insula Phuket, așa că nu ezitați să o abordați. Situată în inima orașului, are mai mult de 8 kilometri de nisip alb și unele dintre cele mai spectaculoase stațiuni din Thailanda. Un loc pe care nu-l puteți rata în vizita dumneavoastră prin Phuket. Dacă aveți deja vacanțele rezervate în orașul Phuket și doriți să vă bucurați de unul dintre cele mai emblematice orașe din țară, nu ratați niciuna dintre plajele pe care le-am prezentat mai jos. Veți fi foarte aproape de paradis. Îți place ideea? Locație: provincia Phuket 83110, Thailanda.

Cape Panwa Beach

Plaja Cape Panwa se caracterizează prin faptul că are foarte puțini curenți maritimi pe tot parcursul anului, astfel încât devine locul perfect pentru cei care doresc să facă snorkeling. Hotelurile de obicei sunt pe stânci, ceea ce oferă o vedere excepțională. Locație: 27, 27/2, Mu, Sakdidej Rd, Wichit, districtul Mueang Phuket, 83000, Thailanda.

Surin Beach

Dacă doriți un loc liniștit, acesta este ideal. Curentii maritimi funcționează perfect pentru cei care doresc să practice surf, scufundări sau caiac. Apele sale curate, temperate și fără ambarcațiuni sau jet-schi, fac din această plajă favorita multora. Locație: Hat Surin 8 Road, Choeng Thale, Thalang, Phuket 83110, Thailanda.

Rawai Beach

Plaja din Rawai este caracterizată pentru că este foarte puțin aglomerată. Apele acestei plaje sunt superficiale, ideale pentru familiile cu copiii mici. Mulți care se bucură de aceasta plaja sunt restaurantele cu fructe de mare care o înconjoară. Locație: Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83100, Thailanda

Paradise Beach

Playa de Paradasie este o plajă spectaculoasă de care vă puteți bucura atât de familie, cât și în cuplu. Puteți să ajungeti cu barca sau pe șosea, dacă doriți să vedeti mai multe din satele provinciei Phuket.. Locație: Amphoe Koh Yao Phuket și Krabi Phang-nga 82160, Thailanda

Freedom Beach

Freedom Beach se află în continuarea plajei din Patong și face parte din lanțul hotelier MeridienPhuket, deci este semi-privata. Are, în general, valuri plăcute care face ca șederea în mare să fie distractivă. Și, bineînțeles, nu lipsesc locuri de lux și locuri accesibile prin apropiere. Locația: Patong, districtul Kathu, Chang Wat Phuket 83100, Thailanda

Banana Rock Beach

Banana Rock Beach este un loc recomandat pentru cei care călătoresc pe plajă, care iubesc aventura, deoarece este un pic dificil să ajungeți acolo pentru că puteți merge doar pe jos sau cu barca. Dar, fără îndoială, merită excursia. Locație: Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83100, Thailanda

Tri Trang Beach

Plaja Tri Trang este o mică insulă frumoasă, situată la trei kilometri de Patong, este un adevarat paradis. În general, nu primește multe vizite, deoarece nu este foarte cunoscuta, are apă curată și nisip fin si moale. Are particularitatea că, în timpul refluxului, se pot admira coralii și pietrele frumoase. Locație: Mueanngen Rd Patong Kathu Chang Wat Phuket 83150, Thailanda

Kalim Beach

Plaja Kalim este perfectă pentru cei care adoră să practice surfingul, deoarece valurile sale sunt destul de active și ideale pentru sporturile de apă. Ceea ce mulți iubesc la această plajă sunt rocile uriașe care se află pe țărm și care fac ca valurile să lovească cu forță tarmul. Locație: Kathu, districtul Kathu, provincia Phuket 83150, Thailanda.

Laem Ka Beach

În LaemKa Beach, deși nisipul nu este foarte fin, apa albastră este minunată. Turiștii se bucură, de obicei, de această plajă prin plimbări printre stâncile ciudate care sunt aproape de țărmul ei. Această plajă are copaci înalți și palmieri, care oferă turistilor zone umbroase fantastice pentru odihnă pe nisip. Locație: Rawai, districtul Mueang Phuket, provincia Phuket, Thailanda.

Nui Beach

Printre lucrurile pe care le puteți face în Nui Beach sunt scufundările în mijlocul plajei și în apropierea coralilor, pescuitul și, desigur, a face plajă pe nisipul relaxant. Aceasta este o mică plajă, dar oferă un turism complet. Locație: Autostrada 4245, Tambon Ko Lanta Yai, Ko Lanta Amphoe, Chang Wat Krabi 81150, Thailanda.

Pansea Beach

Playa de Pansea este o mică plajă retrasă, cu apă curată și curată, o destinație perfectă pentru o escapada romantică. Are recife de corali în formațiunile de stâncă care se află pe ambele părți ale plajei. Locație: Soin Hat Surin 8, Tambon Choeng Thale, Ampho Thalang, Chang Wat Phuket 83110, Thailanda

Ao Sane Beach

Plaja Ao Sane este formată din două plaje care sunt despărțite de un promontoriu și, deși este mică și are nisip mai puțin fin, merită vizitată. Această plajă este ideală dacă doriți să fiți departe de scena turistică și să vă bucurați de liniște făcând o plimbare pe pietre. Locația: Tambon Rawai, districtul Mueang Phuket, Phuket 83100, Thailanda.

Naithon Beach

Naithon Beach este o plajă frumoasă cu apă calmă și limpede, ideală pentru a scăpa de stres și îngrijorări. Explorările peșterilor stâncoase, care pot fi făcute numai în ambarcațiuni lungi, se numără printre activitățile care disting această plajă de celelalte. Locația: districtul Thalang, Phuket 83110, Thailanda

Ao Yon

Plaja Ao Yon este una dintre cele mai bune plaje situate la sud de Phuket. Cu nisipul alb moale, aceasta oferă una dintre cele mai relaxante atmosfere. Printre activitățile pe care le puteți găsi sunt masaje în cabine mici și scufundări. Locația: Tambon Wichit, Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83000, Thailanda

Laem Singh Beach

Laem Singh Beach are aproximativ 300 de metri de plajă, care are un nisip fin și moale, înconjurat de junglă, si care ofera in acelasi timp un sentiment perfect de intimitate. Puteți desfășura activități cum ar fi sky jet-ul, paragliding, plimbări cu banane pe apa etc. Locația: Kammala, districtul Kathu, provincia Phuket 83120, Thailanda

Yanui Beach

Plaja Yanui este considerată o bijuterie ascunsă pe plajele din Phuket. Această frumoasă plajă cu nisip alb este perfectă pentru a fi departe de mulțime. În ea puteți găsi hamace de plajă și propuneri excelente în materie de băuturi și mancaruri, ideale pentru a petrece o zi însorită extraordinara. Locație: Rawai, districtul Mueang Phuket, Phuket, Thailanda, Thailanda

Layan Beach

Plaja Layan Beach este o mică plajă privată, cu adâncime mică și cu o mică insulă la un capăt. În timpul refluxului, puteți merge aproape complet pana pe cealalta insulă. Înconjurată de copaci și palmieri de nucă de cocos creează senzația de grandoare și amplitudine. Locație: Soi RA Yan 2, Choeng Thale, 83110 Thalang, Phuket, Thailanda

Nai Yang Beach

Plaja Nai Yang este una dintre acele plaje puțin cunoscute din Phuket. Are nisip puțin rocos și nu este foarte clar, dar apa poate fi atât de albastră încât o să vă placă. Oamenii se bucură adesea de această plajă sub umbra copacilor casuarina, în timp ce se bucură de priveliște. Locație: 80 / 30-38 Moo1 Sakhu, Thalang, Phuket, 83140, Thailanda

Mai Khao Beach

Plaja din Mai Khao are ape care sunt considerate a fi perfecte pentru înot în timpul sezonului uscat din noiembrie până în martie, în timpul lunilor mai și octombrie deoarece se creaăa valuri mari. Zona este cu adevărat liniștită și luxoasă, iar aici majoritatea hotelurilor sunt de 5 stele. Locație: Plaja Mai Khao, provincia Phuket 83110, Thailanda.

Kata Noi Beach

Kata Noi Beach este un golf mic, care are o plajă de nisip alb, înconjurată de dealuri cu hoteluri, unele fiind aproape de margine. Kata Noi Beach este ideala pentru odihnă, deoarece nu are multe activități, dar dacă doriți să căutați ceva activitate, puteți merge în orașul Kata. Locație: Plaja Kata Noi, Karon, districtul Mueang Phuket, provincia Phuket 83100, Thailand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.