Ținută all denim – Merită Cumpărată?

tinuta-all-denim

Bună, draga mea! Vă povesteam zilele trecute despre rochia mea , și vă spuneam că mi-am mai achiziționat și alte haine de pe acest site. Îmi doream de ceva timp un set all denim, mai ales că sunt fană a acestui material.

Indiferent de tendințe sau anotimp, denimul va fi mereu în trend, pentru că este un material care poate fi atât de versatil.

Cele 2 piese nu alcătuiesc un set, se găsesc separat, dar eu zic că fac echipă bună împreună.

AM PURTAT:

  • BLUZĂ
  • FUSTĂ

Bluza este dintr-un denim ușor, adică nu este un material extrem de gros ceea ce o face perfectă pentru vară. Pentru mine, broderia florală a fost un plus în alegerea modelului, îi dă un aer mult mai fresh cămășii. Mărimea pe care o port este 38, iar culoarea este albastru stone, se mai gasește și într-o variantă mai deschisă. Cămașa este mai lungă, de aceea am purtat-o astfel, ceea ce mă bucură pentru că o port purta cu blugi sau pantaloni.

Fusta este perfectă din punctul meu de vedere. Lungimea ideală, material nici gros, dar nici subțire, modelul se așează foarte bine pe corp. Mărimea pe care o port este 36.

Îmi place cum se combină cele 2 piese vestimentare, denimul merge cu denim, dar desigur că se pot purta în atâtea combinații. Faptul că nici nu se șifonează atât de ușor, e un mare avantaj pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *