Sunt alergic la latex – ce prezervativ sa folosesc?

prezervative fara latex Durex Real Feel

Nu toti oamenii au toleranta la latex si nu este pentru oricine acesta. Astfel, trebuie spus ca pentru a lamuri o astfel de situatie cu partenera si pentru ca sa nu isi puna mereu intrebari referitoare la faptul ca te feresti sa porti prezervativ, trebuie sa ii spui faptul ca ai o alergie la prezervativul din latex si problema se va rezolva.

Pe piata exista si prezervative care sunt fabricate din non-latex astfel ca veti avea de unde alege. Astfel, dintre acestea fac parte si prezervativele realizate din materie non-latex, precum poliuretanul. Daca partenerul tau prezinta mancarimi in zona genitala, iritatii, soc anafilactic, respectiv pierderea constiintei este clar ca prezervativul trebuie schimat intrucat acesta nu este potrivit. O alergie poate sa se dezvolte destul de mult si sa cauzeze probleme destul de mari. Astfel ca, nu este de joaca cu materialele care provoaca o astfel de alergie.prezervative fara latex Durex Real Feel

Despre prezervativele confectionate din poliuretan trebuie spus ca prezinta destul de aspecte demne de luat in calcul. Astfel, avand in vedere materialul din care este realizat, va conduce mai bine caldura decat latexul. Prezervativele care nu sunt realizate din latex au avantajul de a nu fi deteriorate asa de usor de lubrifiantii pe baza de ulei, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu utilizati neaparat un prezervativ realizat din latex.

Poliizoprenul, un material indicat pentru cei care au alergie la latex: rezultatele sunt la fel de bune

Tot din categoria prezervativele non-latex face parte si prezervativul realizat din poliizopren. Despre acest material trebuie mentionat faptul ca este o varianta sintetica a materialului care este derivat din laptele copacului Hevea. Acesta nu include proteine latex, insa, nu trebuie sa va faceti griji intrucat are aceleasi avantaje precum cel realizat din latex: rezistent si puternic.

Alte caracteristici improtante de mentionat despre acest tip de prezervativ este faptul ca este elastic, fiind exact ceea ce are nevoie orice barbat pentru a se simti cat mai confortabil pentru a-l utiliza. In plus, acesta mai include si o rata de rupere destul de mica, ceea ce reprezinta un mare plus. Veti fi in siguranta purtand un astfel de prezervativ. In ceea ce priveste protectia unor astfel de prezervative realizate dintr-un astfel de material trebuie precizat faptul ca este destul de buna. Acestea sunt considerate o alternativa destul de buna in vederea protectiei de bolile cu transmitere sexuala, precum si in ceea ce priveste protectia de aparitia unei sarcini.

Nu trebuie uitat nici de prezervative realizate din fibre animale, acestea fiind o alta varianta pentru care pot opta cei care au alergie la latex. Acestea sunt destul de subtiri, ceea ce le face mai putin eficiente, insa, daca stiti cum sa le utilizati va pot feri destul de mult de o sarcina sau de boli. Puteti sa le combinati cu o alta metoda de protectie: partenera poate lua pilula de a doua zi sau pastile contraceptive.

In concluzie, alternativele pentru persoanele care au alergie la prezervativele din latex sunt unele destul de multe, fiind si bune. Astfel, ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Eu va recomand modelul de prezervative Durex Real Feel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *