Ventuzele din silicon in lupta cu celulita!

Ventuzele pentru masaj au fost folosite de- a lungul anilor in diferite scopuri. Printre principalele scopuri in care au fost folosite ventuze pentru masaj s- au numarat tratarea unor afectiuni destul de serioase si care uneori nu se puteau trata cu ajutorul pastilelor, cum ar fi racelile puternice, gripa, convulsiile si unele boli de sange destul de grave.

ventuze din silicon5In ultima perioada a anilor terapia cu ventuze pentru masaj a evoluat mult mai mult, astfel ca, cu ajutorul acesteia se poate combate chiar si celulita. De fapt, aceasta este principala intrebuintare a ventuzelor pentru masaj in ziua de astazi, si anume, combaterea celulitei intr- un timp destul de scurt. Si aici ma refer in special la utilizarea ventuzelor realizate din silicon, deoarece acestea au fost special create pentru a putea fi folosite in masajul anticelulitic. Si de acest lucru este destul de simplu sa ne dam seama, numai din faptul ca siliconul este un material moale si flexibil, iar acest lucru nu poate face decat sa permita ventuzelor pentru masaj realizate din silicon sa poata fi folosite pentru masarea zonelor mai greu accesibile ale corpului.

Pentru cei care nu stiu, un masaj anticelulitic realizat cu ajutorul unor ventuze din silicon nu este greu de facut si nu trebuie sa ai studii superioare pentru a putea face acest lucru. Ca sa poti executa corect un masaj anticelulitic cu ventuze de silicon nu trebuie decat sa te documentezi foarte bine inainte si nu in ultimul rand, sa beneficiezi de un set de ventuze din silicon. Ventuzele din silicon nu sunt insa foarte greu de achizitionat, pentru ca ele se pot gasi cu o destul de mare usurinta chiar pe internet, unde se vand prin intermediul unor site- uri care vand astfel de produse. Mai mult decat atat, pretul unui set de ventuze din silicon este unul destul de mic care nu trece de cativa zeci de lei, astfel ca el poate fi achizitionat chiar de catre oricine.

Un set ventuze silicon consta in patru marimi de ventuze pentru masaj si anume: ventuze din silicon de marimi mici pentru ochi, ventuze silicon pentru fata, ventuze din silicon de marimi medii si ventuze din silicon de marimi mari. Fiecare dintre aceste marimi de ventuze din silicon pentru masaj au intrebuintarile lor, iar astfel putem spune ca ventuzele pentru masaj mici sunt folosite pentru masarea tenului, facandu- l pe acesta mult mai ferm si mai stralucitor; ventuzele pentru masaj din silicon de marimi medii se folosesc pentru masarea membrelor inferioare, membrelor superioare si a abdomenului, inlaturand celulita intr- o perioada de timp destul de scurta; ventuzele din silicon de marimi mari sunt folosite pentru masarea pielii de pe spate si pentru inlaturarea rapida a celulitei prezenta in acea zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *